Politica de retur

Returnezi simpu

Dacă un produs achiziționat nu te mulțumește 100%, îl poți returna gratuit în 14 zile calendaristice de la momentul livrării/ridicării, beneficiu valabil pentru produsele vandute și expediate de catre Luqas PC Fabrique SRL. Trimiți formularul de retur până cel târziu în a 14-a zi calendaristică de la data livrării/ ridicării.
Dreptul legal de retur în 14 zile pentru comerț la distanță.
Detalii despre dreptul la retragere:
Cumpăraăorul are dreptul să se retragă din Contract, respectiv să returneze un Bun sau să renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fără invocarea niciunui motiv și fără a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:
– ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun – în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă, produse multiple care vor fi livrate separat
– ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese.

Condiții generale privind returul produselor

· În cazul în care produsul se returnează și modalitatea de plată a fost transfer bancar, returul banilor se face tot prin transfer bancar, și nu în numerar, prin ramburs.

· Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit.

· Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii.

· Returul se face cu etichetele inițiale intacte, certificatul de garanție în original (dacă a fost emis de producător/ distribuitor) și toate documentele cu care a fost livrat produsul.

· Dacă produsele de returnat au fost însoțite de eventuale cadouri, trebuie returnate și acestea.

· Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, asigură-te că doar unul a fost desigilat. Returul celorlaltor produse se acceptă doar dacă sunt sigilate.

· Produsele marcate în formularul de retur trebuie predate integral curierului, exact cum au fost bifate în site la solicitarea returului. Dacă în coletul de retur se află produse diferite față de cele din formularul completat, după verificarea pachetului de către curier, preluarea va fi refuzată.

Returnare prin formularul online:

Contactează-ne la numarul de telefon 0374.998.998 sau pe adresa de mail office@tonerro.ro, dupa ce te-ai asigurat ca ai respectat conditiile generale privind returul produselor.

Dacă alegi rambursarea sumei plătite la cumpărare și produsul returnat îndeplinește condițiile de retur, îți vom returna banii în contul specificat de tine în formularul de retur sau pe card, dacă ai plătit online. Banii vor fi vizibili în contul sau pe cardul tău, în maximum 14 zile calendaristice.
Fiecare produs se returnează conform condițiilor de retur.